Zus Din
FACE THE MUSIC DUDE….!!!
1) SKRG Abah Yiddin ketaq lutut . Tetap kena bentang Belanjawan 2021 dan kena hadap pengundian.
2) Adalah menjadi hak Ahli-ahli Parlimen yg termaktub dalam Perlembagaan Persekutuan utk menolak Belanjawan kerana Abah Yiddin TAKUT utk hadap VoNC atau VoC bg menentukan keabsahan jawatan PM dan KERAMITA.
3) Kita menjunjung kasih atas titah peringatan YDPA dan ambil maklum tetapi bukankah Institusi DiRaja adalah Non Partisan dan TIDAK BOLEH MENCAMPURI urusan Politik?
4) Oleh itu terpulang kpd MP-MP. Abah Yiddin has to face the music. JIKA mahu lebih mudah 3 hingga 5 org MP yg sokong DSAI sila beranikan diri umum tarik sokongan kpd Abah Yiddin dan KERAMITA PN sebelum macam2 lagi helah nak terus berkuasa yang akan memeningkan rakyat.
5) Jalan TERBAIK Abah Yiddin elok letak jawatan shjlah drpd malu ditewaskan di Parlimen nanti. Cara itu lebih bermaruah.😁
Wallahualam.